Home
» Duitsland:
Bad Soden / Salmünster
» Italië: Rome ff Anders
» Portugal: Lissabon
» Oostenrijk: Tirol
» Italië: Umbrië
» Armenië
» Zuid-Afrika
» Oostenrijk: Zillertal
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

ARMENIË De oudste christelijke natie ter wereld

9-daagse vlieg- en busreis van 2 t/m 10 september
Op allerlei manieren is te merken dat het vroege christendom de Armeense cultuur heeft gevormd en tot bloei heeft laten komen. Al in de vroege Middeleeuwen ontstond er een rijk kloosterleven: kunstenaars, astronomen en theologen vonden er inspiratie en voedden zich met de rijke kennis die aanwezig was in de bibliotheken van de kloosters. Tegelijk zult u zich ook overweldigd voelen door het prachtige landschap: 90 procent van het land ligt op 1000 meter hoogte! met op de toppen van de bergen de kloosters en kerken. Cultuur en natuur gaan hand in hand: vaak staan de kerken en kloosters samen met hun omgeving op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De mysterieuze berg Ararat, met aan de voet van de berg het prachtige klooster Khor Virap, is één van de meest bezochte bezienswaardigheden van het land. De berg is vooral bekend omdat de Ark van Noach erop zou zijn geland na het zakken van de zondvloed.

Reisfeiten
Reis code: R66/V
Bestemming: Armenië
Reisdatum: 2 t/m 10 september 2019
Reisduur: 9 dagen
Reissom: € 1189,-
Toeslag 1 pk: € 160,-
Deelnemers min: 15 personen.
Hotel Ani Plaza in Jerevan
Hotel Mirhav in Goris
Hotel Bohemian Resort in Sevan

Inbegrepen: Vliegreis Brussel – Yerevan met tussenstop in Kiev incl. alle toeslagen. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van volpension. Lokaal vervoer, alle excursies, entreegelden en Duits sprekende gidsen. S&S-reisleiding en informatiebijeenkomst.

Niet inbegrepen: Luchthaven transfer Brussel. Drank. Fooiengeld. Bijdragen garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 17,50) en verzekeringen. Uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>