Home
» Ost-Friesland
» Amalfikust
» Rome
» Griekenland
» Berlijn
» Kirchberg in Tirol
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

DUITSLAND Boeiend Berlijn

5-daagse busreis
26 t/m 30 oktober 2021

Ga mee naar de fascinerende stad Berlijn, een stad met historie en met toekomst. Nergens anders is het contrast tussen het verleden en heden zo indrukwekkend. Na de val van de muur is het fascinerend om te zien welke veranderingen Berlijn heeft ondergaan. Talloze gedenkplaatsen verwijzen naar de bewogen geschiedenis van Berlijn. Er is een geheel nieuw centrum gebouwd, de Potsdamer Platz, met futuristische gebouwen en moderne architectuur. Daarnaast zijn vele historische gebouwen gerestaureerd en zijn de herinneringen aan Oost-Berlijn nog steeds tastbaar.

Wij nemen u mee langs de meest interessante bezienswaardigheden van Berlijn en tonen u de
ingrijpende veranderingen die deze dynamische en multiculturele stad sinds de eenwording heeft ondergaan. Tijdens deze reis proberen wij u al deze veranderingen zo goed mogelijk te laten zien, van het Mauerpark met overblijfselen van de Muur tot het nieuwe Berlijn op de Potsdamer Platz. Ook is er voldoende tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Er zijn vele beroemde monumenten en musea zoals het Joods Museum en het museumeiland waar u vijf verschillende musea vindt en door UNESCO tot werelderfgoed is verklaard. Gaat u liever winkelen, dan mag een bezoek aan het beroemde warenhuis KaDeWe aan de Kurfürstendamm niet ontbreken. Naast Berlijn maken we ook tijd vrij om de residentiestad Potsdam te bezoeken. Hier zien we een aantal prachtige kastelen en zelfs een Hollandse wijk!


Reisfeiten
Reis code: R72/B
Bestemming: Duitsland / Berlijn
Reisdata: 26 t/m 30 oktober 2021
Reisduur: 5 dagen
Reissom: € 549,- (LO)
Reissom: € 629,- (HP)
Toeslag 1 persoonskamer: € 140,-
Deelnemers minimaal: 20 personen
• 4* Hotel Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Inbegrepen: Air-conditioned touring car met bar en toilet. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van logies en ontbijt of half-pension. Excursies en 2x halve dag gids. S&S-reisleiding tijdens de gehele reis. Taxi service.

Niet inbegrepen: Lunches, diners bij keuze voor logies en ontbijt en drank. Bijdrage garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 17,50 per boeking) en
verzekeringen. Uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>