Home
» Israël en Jordanië
» Italië Bloemenrivièra
» Oostenrijk Tirol

» Griekenland
» Italië Assisi en Rome
Op maat reizen
Reisverzekering
Boeken
S&S-reizen
Contact

Keerberg 62 - 6367 EK - Voerendaal - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

ITALIË Bloemenrivièra

9-daagse busreis, 2 t/m 10 juni
De Bloemenrivièra heeft haar naam te danken aan de weelderige vegetatie en plantengroei met rode en roze Oleanders, paarse Bougainville en puntige Agaven. Deze kuststrook tussen San Remo en Genua kreeg hierdoor de bijnaam ‘Rivièra dei Fiori’, wat Bloemenrivièra betekent. Als u langs de prachtige Middellandse Zeekust rijdt met haar mooie zandstranden, de palmenboulevards en de allesoverheersende bloemenpracht, dan zult u het met ons eens zijn dat deze naam terecht gekozen is. Ons hotel is prachtig gelegen, direct aan zee. Deze stad geniet vooral bekendheid om zijn mooie boulevards en leuke winkeltjes. Het heeft een mooi middeleeuws centrum met fraaie monumenten. Van hieruit nemen we u mee naar ondermeer het romantische en piepkleine vorstendom Monaco. Ook bezoeken we Genua, San Remo, Dolceacqua en het aan de kust gelegen Alassio.

Reisfeiten
Reis code: R60/B
Bestemming: Italië Bloemenrivièra
Reisdatum: 2 t/m 10 juni 2018
Reisduur: 9 dagen
Reissom: 825,- euro
Toeslag 1 pers. kamer: 150 ,- euro
Deelnemers min / max: 24 / 40
Hotel Ai Pozzi Village

Inbegrepen: Airconditioned touringcar met bar en toilet. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van half pension (ontbijt en diner). Excursies (m.u.v. de entrees), gidskosten. Nederlandse reisleiding tijdens de gehele reis. Taxi service.

Niet inbegrepen: Lunches, drank, entrees en optionele excursies. Bijdragen Garantiefonds en Calamiteiten fonds. Verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>