Home
» Duitsland:
Bad Soden / Salmünster
» Italië: Rome ff Anders
» Portugal: Lissabon
» Oostenrijk: Tirol
» Italië: Umbrië
» Armenië
» Zuid-Afrika
» Oostenrijk: Zillertal
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

DUITSLAND Bad Soden / Salmünster

Carnaval: 2 t/m 6 maart 2019
Deze reis is bedoeld voor diegenen die de drukke carnavalsdagen willen ontvluchten en ergens anders een paar gezellige dagen willen doorbrengen. Dat kan in 2019 in het mooie 4* Kress hotel (www.hotel-kress.de) in Bad Soden - Salmünster, op ca. 370 km vanaf de Duitse grens. Uw kamer is voorzien van alle faciliteiten: douche, toilet, föhn, telefoon, radio, tv en gratis WIFI. Verder beschikt het hotel over een lift, mooi restaurant, gezellige bar en wellness faciliteiten. U gaat dagelijks op pad en maakt o.a. nader kennis met de fascinerende stad Frankfurt. Maar ook met mooi Seligenstadt, Limburg an der Lahn en Koblenz. Bovendien maakt u een uitgebreide rondrit met gids door de Spessart. Op deze reis werken wij samen met Het Zuiden en Jacobs Reizen.

Reisfeiten
Reis code: R63Z/B
Bestemming: Duitsland / Bad Soden-Salmünster
Reisdata: 2 t/m 6 maart 2019
Reisduur: 5 dagen
Reissom: € 469,-
Toeslag 1 pk: € 50,-
Deelnemers min / max: 20 / 40
Hotel: 4* Kress Hotel in Bad Soden - Salmünster

Inbegrepen: Airconditioned touringcar met bar en toilet. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van half pension (ontbijt en diner). Hotel Tax. Excursies en gidsen en S&S-reisleiding.

Niet inbegrepen: Lunches en drank. Entrees. Kosten taxiservice (€ 20,- p.p.) zijn optioneel. Bijdragen garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 17,50) en verzekeringen. Uitgaven van persoonlijke aard.

Download hier de reis van dag tot dag >>