Home
» Egypte
» Schotland
» Istanbul
» Oostenrijk
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl

EGYPTE
Land van de farao’s vanaf de Nijl


10-daagse volledig verzorgde vliegreis
12 t/m 21 maart 2023

U begint deze reis in de hoofdstad Caïro, de levendige metropool aan de Nijl met afwisselende bezienswaardig-heden als musea, sfeervolle soeks, eeuwenoude moskeeën, piramides en sfinxen. Na een binnenlandse vlucht naar Aswan begint uw bijzondere cruise over de Nijl, de levensader van Egypte. Geniet van het mooie afwisselende landschap dat aan u voorbijtrekt: de woestijn, de groene akkers en de huizen van leem. Op verschillende plekken kunt u aan wal gaan, om te dwalen door de straatjes of om nog een bijzondere tempel, zoals die van Kom Ombo te bezoeken. Aangekomen in Luxor ontdekt
u het oude Thebe: u bezoekt de Vallei der Koningen, waar steeds weer nieuwe ontdekkingen zijn gedaan.

Reisfeiten
Reis code: R39/V
Reisdata: 12 t/m 21 maart 2023
Reisduur: 10 dagen
Reissom: € 2.145
Toeslag 1-persoonskamer: € 300
Deelnemers minimaal: 15 personen
Uiterste boekingsdatum: 20 december 2022

INBEGREPEN Vliegreis en binnenlandse vluchten met Egypt Air v.v., transfers en lokaal vervoer, overnachting in 4-sterren accommodatie / 5-sterren cruiseschip o.b.v 2-persoonskamer / hut met vol pension (ontbijt, lunch en diner). Alle excursies (m.u.v. Aboe Simbel), entreegelden (t.w.v. € 150), Nederlands of Duits sprekende gids. Visum Egypte (t.w.v. € 28). 1 flesje mineraal water per dag p.p., fooien, S&S-reisleiding en informatieavond.

NIET INBEGREPEN Transfer van en naar de luchthaven. Excursie naar Aboe Simbel (+/- €100 p.p.). Drank. Bijdragen garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 10 p.p.), verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>>