Home
» Israël en Jordanië
» Italië Bloemenrivièra
» Oostenrijk Tirol

» Griekenland
» Italië Assisi en Rome
Op maat reizen
Reisverzekering
Boeken
S&S-reizen
Contact

Keerberg 62 - 6367 EK - Voerendaal - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

GRIEKENLAND De Goden achterna

11- daagse vlieg- en busreis, 6 t/m 16 sept
Tijdens deze cultuurreis horen we verhalen over de prehistorische Myceense beschaving uit de ‘Ilias’ van Homerus. We bezoeken plaatsen waar de Apostel Paulus geweest is en zijn sporen heeft nagelaten. We horen de verhalen over de geboorte van de klassieke stadstaten, de Atheense democratie, het Griekse theater, de Olympische Spelen en het orakel van Apollo in Delphi! Maar Griekenland biedt meer dan de mythes over helden, goden en wijsgeren, zoals zal blijken tijdens ons bezoek aan het verlaten Mistras en aan de unieke, ‘zwevende’ Meteorakloosters. Hier bewonderen we prachtige iconen, fresco’s, manuscripten en houtsnijwerk. En al dit moois ligt in een onovertroffen natuurlijke omgeving. Deze reis is een ideale combinatie van cultuur en natuur voor iedereen die ‘de Griekse mythe’ wil ervaren.

Reisfeiten
Reis code: R61/V
Bestemming: Griekenland
Reisdatum: 6 t/m 16 september 2018
Reisduur: 11 dagen
Reissom: 1.925,- euro
Toeslag 1 pers. kamer: 250,- euro
Deelnemers min: 20 personen.

Inbegrepen: Vliegreis naar Thessaloniki en retour vanuit Athene, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van volpension. Alle excursies, entreegelden en fooiengeld. Nederlands sprekende gids, S&S reisleiding en informatiemiddag

Niet inbegrepen: Luchthaven transfer, drank. Bijdragen Garantiefonds en Calamiteiten fonds. Verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>