Home
» Egypte
» Schotland
» Istanbul
» Oostenrijk
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl

ISTANBUL
Een totaalplaatje


5-daagse stedentrip
2 t/m 6 september 2023

Deze 5-daagse reis biedt een totaalpakket van de belangrijkste bezienswaardigheden en ervaringen die Istanbul te bieden heeft. U maakt kennis met Byzantium, Constantinopel en Istanbul via de bezichtiging van monumenten uit de Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse tijd in één moderne en cosmopolitische wereldstad. Naast de hoogtepunten van Istanbul en zowel een boottocht over de Bosporus staat er ook een bezoek aan een authentiek Ottomaanse badhuis en een avondprogramma 'Istanbul bij nacht’ op het programma.

Reisfeiten
Reis code: R77/V
Reisdata: 2 t/m 6 september 2023
Reisduur: 5 dagen
Reissom: € 1.045
Toeslag 1-persoonskamer: € 200
Deelnemers minimaal: 15 personen

INBEGREPEN Vliegreis Düsseldorf – Istanbul vv. Lokaal vervoer per touringcar. Overnachting in
2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van volpension (3 x lunch in een lokaal restaurant, 3x diner in een lokaal restaurant en 1x Bosphorus cruise diner). Alle excursies, entreegelden & Nederlands of Duits sprekende gids, S&S-reisleiding en informatiemiddag.

NIET INBEGREPEN Luchthaven transfer (Voerendaal–Düsseldorf v.v.). Kosten Visum. Drank. Fooiengeld. Bijdrage garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 10 p.p.). Verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>>