Home
» Israël en Jordanië
» Italië Bloemenrivièra
» Oostenrijk Tirol

» Griekenland
» Italië Assisi en Rome
Op maat reizen
Reisverzekering
Boeken
S&S-reizen
Contact

Keerberg 62 - 6367 EK - Voerendaal - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

ISRAËL EN JORDANIË Op zoek naar de oorsprong!

10-daagse vlieg- en busreis, 1 t/m 10 mei
Op deze 10-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Israël en Jordanië gaan we op zoek naar de oorsprong! In Israël gaan we naar Jeruzalem en Bethlehem, waar we onder meer een bezoek brengen aan de Klaagmuur, de Olijfberg, de Grafkerk en de Geboortekerk. Via Jericho reizen we Jordanië binnen, met als eerste bestemming de vermeende doopplaats van Johannes de Doper in de Jordaan. We vervolgen onze weg over de beroemde Koningsweg, waar Mozes liep toen hij zijn volk naar het Beloofde Land leidde. Op de berg Nebo met uitzicht richting Dode Zee en Israël, toonde Mozes het land aan de Israëlieten voordat hij stierf.

Een absoluut en uniek hoogtepunt is de stad Petra. Deze in de rotsen uitgehouwen stad die de Nabateeërs in de 2e eeuw voor Christus bouwden, behoort tot de zeven wereldwonderen. De stad is alleen te bereiken via een 1,3 kilometer lange en smalle bergkloof de Siq. Aan het einde van deze kloof toont Petra zich van haar mooiste kant: we staan voor een indrukwekkende graftombe, de schatkamer genaamd. De vele graftombes en tempels zijn de enige zichtbare overblijfselen van deze raadselachtig cultuur. Al met zal zal deze reis garant staan voor onvergetelijke ervaringen!

Reisfeiten
Reis code: R59/V
Bestemming: Israël / Jordanië
Reisdata: 1 t/m 10 mei 2018
Reisduur: 10 dagen
Reissom: 1.875,- euro
Toeslag 1 pers. kamer: 350,- euro
Deelnemers min: 15 (kleine groep)
Hotel St. Gabriel, hotel Ramadan, hotel Edom

Inbegrepen: Vliegreis naar Tel Aviv en retour vanuit Amman, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. Lokaal vervoer. Visumkosten. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van halfpension, 1x lunch. Alle excursies, entreegelden en fooiengeld. Duits sprekende gids, S&S-reisleiding en informatiemiddag.

Niet inbegrepen: Luchthaven transfer. Overige lunches, drank. Bijdragen Garantiefonds en Calamiteiten fonds. Verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>