Home
» Madeira 2017
» Oostenrijk Tirol 2017

» Zwitserland 2017

» Oostenrijk Zillertal 2017
» Zuid-Afrika 2017

» Rome 2017

» Egypte 2018
Op maat reizen
Reisverzekering
Boeken
Open plaatsen
Info bijeenkomsten
Nieuws
S&S-reizen
Contact

Nieuws

EGYPTE

5-sterren Nijlcruise & 4 dagen all inclusive in 5* resort
12-daagse topreis van 8 t/m 19 februari 2018 (carnaval)

Na de onrusten in de laatste jaren klimt Egypte weer langzaam uit het dal en hoopt snel weer de toeristische bestemming van weleer te worden. Na 2 eerdere pogingen om Egypte in ons programma op te nemen gaan we nu voor driemaal is scheepsrecht. Samen met Jacobs Reizen uit Beek kunnen wij u een geweldig programma aanbieden. U zult met open armen ontvangen worden door de Egyptenaren.

Wij bieden u samen met Jacobs Reizen een 12-daagse reis aan die een combinatie is van een week cruisen en eindigend met 4 dagen relaxen op all inclusive basis in 5* Resort Sea Star Beau Rivage aan de Rode Zee bij Hurghada. Eerst een week varen op het 5* schip AL HAMBRA (volpension) op de Nijl en genieten van prachtige excursies en daarna 4 dagen ontspannen bij zonnige temperaturen. U maakt samen met een fantastische Nederlandssprekende gids kennis met de vele historische plaatsen langs de Nijl. U volgt als het ware de sporen van de farao’s. Hier in Limburg wintert het in februari, maar u bevindt zich bij 24 graden in het fascinerende Egypte. Een touringcar brengt u vanuit Limburg naar de luchthaven van Düsseldorf voor de vlucht naar Hurghada en bovendien wordt u gedurende de gehele reis vergezeld door een reisbegeleider van Jacobs Reizen.

U bezoekt de imposante Tempels van Karnak - de Tempel van Luxor - de Tempel van Horus
de Aswan dam - de Tempels van Ramses II in Abou Simbel (optioneel) - de Koningsgraven
in de Vallei der Koningen.

De reissom bedraagt € 1.250,- p.p. (toeslag 1pk: € 298,-)
klik hier voor de hele reisbeschrijving >>

......................................................................................................................................................................

We kunnen ons voorstellen dat met de huidige tropische temperaturen niet iedereen gelijk denkt een reis te boeken. Waarom ook: voor het weer hoef je het niet te doen. Helemaal waar, maar gelukkig is reizen voor ons meer dan alleen maar de zon opzoeken. Het is samen op pad gaan en samen nieuwe plekken bezoeken en beleven. Het is de gezelligheid van de groep ervaren overdag, 's avonds, tijdens de diners. Als u dat ook vindt en een reis op het oog heeft, vergeet dan vooral niet te boeken. Denk niet "ik wacht wel todat de reis zeker doorgaat". Als 20 mensen zo denken weten wij zeker dat de reis niet doorgaat. Als die 20 mensen echter boeken, weten wij zeker dat de reis wel doorgaat en dat is nu juist wat u en wij willen.

We wensen u allen een mooie zomer toe.

......................................................................................................................................................................

ZILLERTAL - OOSTENRIJK

8-daagse busreis van 1 t/m 8 oktober

Deze reis combineert muziek van de Zillertaler Musikantenparade met prachtige excursies. In 4* hotel Pachmair hanteert familie Geiger het credo: vakantie is puur plezier! Genieten, lachen, vrolijk zijn en veel muziek.

Op het programma staan een dagtocht door de Kitzbühler Alpen over de Gerlospaβ naar de Krimmler watervallen, bezoek aan een kaasmakerij, een rit langs de mooiste plekken van het Tuxertal en een rondje Kaisergebergte. Ook steken we voor 1 dag de grens met Italië over voor een bezoek aan Vipiteno/Sterzing. Uiteraard zijn wij elke avond weer op tijd terug voor ons diner en de muzikale optredens.


Inbegrepen reis per touringcar - overnachtingen in 4* hotel Pachmair op basis van half pension
tijdens diners alle dranken (bier, wijn en fris) – welkomstdrankje – ’s middags koffie met gebak diavoorstelling - alle excursies volgens programma – alle muzikale optredens (ma t/m vr)
S&S-reisleiding - taxiservice

De reissom bedraagt € 785,- p.p. (1 pk toeslag € 125,-)
klik hier voor de hele reisbeschrijving >>

......................................................................................................................................................................

ZUID-AFRIKA HOOGTEPUNTEN

15-daagse rondreis van 15 t/m 29 oktober

Soms moet je jezelf eens iets gunnen. Deze fascinerende, afwisselende en complete rondreis die u meeneemt langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika voldoet helemaal aan de definitie van "jezelf soms eens iets gunnen". Een land met ongekende rijkdom aan cultuur, tradities en adembenemende landschappen. Wie in Zuid-Afrika komt, ontkomt er niet aan de “Big Five” te spotten tijdens een safari in één van de wereldberoemde Natuurreservaten die dit land rijk is. U kunt uw hart ophalen in het Krugerpark. Via Drakensberg met een optioneel uitstapje naar Lesotho, Knysna en Oudtshoorn reizen we ter afsluiting van deze reis voor een aantal dagen af naar één van ’s werelds mooiste gelegen steden: Kaapstad. Een ontmoeting met een stukje Nederlandse geschiedenis en cultuur en uiteraard om in een relaxte sfeer (na) te genieten van deze boeiende ervaring.

Laat u verrassen tijdens deze reis die een verpletterende indruk op u zal achterlaten.

Inbegrepen vluchten van en naar Zuid-Afrika - binnenlandse vlucht - lokaal vervoer met minibus overnachtingen in hotels/lodges op basis van half pension – alle excursies en entreegelden volgens programma – Nederlands/Afrikaans sprekende gids - S&S-reisleiding - informatiebijeenkomst.

De reissom bedraagt € 3.495,- p.p. (1 pk toeslag € 395,-)
klik hier voor de hele reisbeschrijving >>

......................................................................................................................................................................

Dagprogramma’s van alle reizen en boeken via deze website.

Filmpjes van enkele reizen kunt u bekijken op YouTube, klik hier >>
Een account is niet nodig.

Ga mee en Beleef !
Rick & JosKeerberg 62 - 6367 EK - Voerendaal - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461