Home
» Israël en Jordanië
» Italië Bloemenrivièra
» Oostenrijk Tirol

» Griekenland
» Italië Assisi en Rome
Op maat reizen
Reisverzekering
Boeken
S&S-reizen
Contact

Keerberg 62 - 6367 EK - Voerendaal - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

OOSTENRIJK Tirol

6-daagse busreis, 30 sept t/m 5 okt
S&S-reizen wilt u ook in 2018 opnieuw verwennen met een mooie reis naar Tirol. We verblijven in Hotel Troschana in Flirsch op basis van half-pension, dus een heerlijk ontbijtbuffet om de dag mee te beginnen en ‘s avonds een uitstekend 3-gangen keuze menu met saladebuffet. Hier am Arlberg kunt u genieten van alles wat de Alpen te bieden hebben. Het prachtig onderhouden dorp Flirsch ligt – ingebed in de westelijke hoge Alpen – in het Stanzertal tussen Landeck en St. Anton am Arlberg. We maken vanuit Flirsch mooie excursies. Wat dacht u van een bezoek aan de Bodensee, een natuurtocht door het Pitztal en een tocht naar Zuid-Tirol met een bezoek aan Bolzano. Verder staan Bregenz en Lindau op het programma. Een geheel nieuwe reis die wij van harte kunnen aanbevelen en die u zeker niet mag missen.

Reisfeiten
Reis code: R62/B
Bestemming: Oostenrijk / Tirol
Reisdatum: 30 september t/m 5 oktober 2018
Reisduur: 6 dagen
Reissom: 515,- euro
Toeslag 1 pers. kamer: 50,- euro
Deelnemers min / max: 24 / 40
Hotel Troschana

Inbegrepen: Airconditioned touringcar met bar en toilet. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van half pension (ontbijt en diner). Excursies (m.u.v. de entrees) Nederlandse reisleiding tijdens de gehele reis. Taxi service.

Niet inbegrepen: Lunches, drank, entrees. Bijdragen Garantiefonds en Calamiteiten fonds. Verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>