Home
» Egypte
» Schotland
» Istanbul
» Oostenrijk
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl

OOSTENRIJK
Bauernherbst in het Salzburgerland


8-daagse busreis
8 t/m 15 oktober 2023

In het Salzburgerland is het een oud gebruik om in de Gouden Herfst met de lokale gemeenschap het oogstfeest te vieren. Het vee is van de alm en er wordt genoten van de lokale lekkernijen waaronder spek, kaas en boerenbrood en op vele plaatsen wordt er feestgevierd. In deze tijd hebben wij voor u een fantastische reis samengesteld. We bezoeken de Wolfgangsee met het beroemde hotel ‘Im Weissen Rössl’ en uiteraard het op de UNESCO werelderfgoedlijst staande Hallstatt. Ook maken we diverse natuurtochten over de Nockalmstrasse en de Rossfeld Panoramastrasse. Een bezoek aan het Kehlsteinhaus in Berchtesgaden mag zeker niet ontbreken tijdens deze reis. U overnacht in 4-sterren Hotel Post.

Reisfeiten
Reis code: R78/B
Reisdata: 8 t/m 15 oktober 2023
Reisduur: 8 dagen
Reissom: € 895
Toeslag 1 persoonskamer: € 150
Deelnemers minimaal: 22 personen

INBEGREPEN Vervoer per luxe touringcar. Overnachting in 4-sterren Hotel Post op basis van halfpension (ontbijtbuffet en 4-gangen keuze menu met saladebuffet. 1e dag vast menu), een boerenbuffet en een galadiner. Welkomstdrankje, 1x Koffie met gebak. Muziekavond. Gebruik overdekt zwembad en sauna. Gratis vervoer met lijnbus tot in Salzburg. Alle excursies en tolgelden. S&S-reisleiding en taxi-service.

NIET INBEGREPEN Lunches. Entrees. Bijdragen garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 10 p.p.). Verzekeringen, en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>>