Home
» Duitsland:
Bad Soden / Salmünster
» Italië: Umbrië
» Armenië
» Zuid-Afrika
» Oostenrijk: Zillertal
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

OOSTENRIJK / Zillertal

8-daagse busreis
Terug van weg geweest deze 8 daagse reis naar het Zillertal. Deze reis combineert muziek en prachtige excursies!. In 4* hotel Pachmair hanteert familie Geiger het credo: Vakantie is puur plezier! Genieten, lachen, vrolijk zijn en veel muziek. En al die veelzijdige muziekoptredens zijn in de prijs INBEGREPEN. Het hotel behoort tot de top 5 van de meest geliefde vakantiehotels in Tirol! En als altijd zijn er talrijke interessante excursies inclusief. Ga mee en beleef! Boek tijdig vol=vol!

Reisfeiten
Reis code: R56-1/B
Bestemming: Oostenrijk / Zillertal
Reisdatum: 6 t/m 13 oktober 2019
Reisduur: 8 dagen
Reissom: € 849,-
Toeslag 1 pk: € 130,-
Deelnemers min / max: 22 / 40
4* Hotel Pachmair in Uderns Zillertal

Inbegrepen:Airconditioned touringcar met bar en toilet. Overnachting in 2 persoonskamer voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van halfpension (ontbijt en diner) inclusief alle dranken (bier, wijn, fris) tijdens het diner. Welkomstdrankje, diavoorstelling, ’s middags koffie met gebak. Rit met oldtimertractor, alle genoemde excursies, alle genoemde muzikale optredens. Gratis gebruik zwembad, solarium, whirlpool en gratis fietsgebruik. S&S-reisleiding tijdens de gehele reis. Taxi service.

Niet inbegrepen: Lunches en drank m.u.v. het diner. Entrees en tolgelden. Bijdragen garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 17,50) en verzekeringen. Uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>>