Home
» Egypte
» Schotland
» Istanbul
» Oostenrijk
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Op maat reizen

Naast de vaste programma’s biedt S&S-Reizen u ook de mogelijkheid een reis Op Maat te laten samenstellen. Of het nu gaat om uw vereniging of werkkring die een keer gezamenlijk op stap wil gaan, of u wilt er samen met familie, vrienden, kennissen op uit trekken maar u wilt liever niet de sores van de organisatie op uw schouders, wij bieden u onze diensten aan. U kunt kiezen uit citytrips naar Rome, shoppen in Milaan, Sachertorte eten in Wenen, of een gondeltocht over het Canal Grande in Venetië. Bent u een echte kosmopoliet dan is wellicht een wijnproeverij in de schaduw van de Tafelberg in Kaapstad iets voor u.

Zoekt u een georganiseerde groepsreis op maat? Kiest u als liefhebber van La Bella Italia voor de regione Umbria: natuurlijk een must of voor Toscana, Veneto of het lieflijke Süd-Tirol / Alto Adige; allemaal reizen vanuit een vaste standplaats. Of wellicht liever voor Tirol in Oostenrijk, Jungfraujoch in Zwitserland, de fjorden van Noorwegen of de kastelen en kathedralen in Noord-Frankrijk. Heeft Zuid-Afrika grote indruk op u gemaakt tijdens het afgelopen WK, vereer het land met een bezoek. U krijgt er geen spijt van.

Wij verzorgen de gehele reis van A tot Z volgens uw wensen Geheel verzorgde reis met vervoer, overnachting (VP / HP/ LO), programma, al dan niet inclusief luchthaventransfers, entreegelden, gidskosten, S&S-Reisleiding, reis- en annuleringsverzekeringen bij Mondial Assistance.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen ons enkel het programma te laten opstellen of de overnachtingen voor u te regelen bijvoorbeeld.

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl