Home
» Duitsland:
Bad Soden / Salmünster
» Italië: Rome ff Anders
» Portugal: Lissabon
» Oostenrijk: Tirol
» Italië: Umbrië
» Armenië
» Zuid-Afrika
» Oostenrijk: Zillertal
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

PORTUGAL Lissabon

Stad op zeven heuvels
5-daagse vliegreis van 26 t/m 30 maart 2019

Eén van de fijnste bestemmingen in Europa is Lissabon, door de Portugezen zelf 'Lisboa' genoemd. De Portugese hoofdstad heeft een heerlijk klimaat en een verfijnde keuken. De rijke geschiedenis heeft Lissabon versierd met prachtige kerken, parken en een eeuwenoud kasteel. Overdag heeft niemand hier haast, terwijl ’s nachts het straatbeeld wordt gedomineerd door vrolijke muziek en heel veel gezelligheid.

Een stad met vele kleuren
Lissabon wordt ook wel “de witte stad’ genoemd, door de gelijk gekleurde huizen met de terracotta daken. Maar de stad heeft nog veel meer kleur! Stap in de gele Tram 28 en laat je letterlijk en figuurlijk vervoeren door de stad. Het beroemde Hiëronymietenklooster Mosteiro dos Jerónimos staat in de wijk Belém en is het bezoeken waard. Dagtochten naar Sintra en Fatima stellen ook niet teleur. Ga mee en beleef!

Reisfeiten
Reis code: R64/V
Bestemming: Portugal / Lissabon
Reisdata: 26 t/m 30 maart 2019
Reisduur: 5 dagen
Reissom: € 749,-
Toeslag 1 pk: € 50,-
Deelnemers min: 20 personen.
Hotel: 3* Hotel Expo Astoria.

Inbegrepen: Vliegreis Brussel – Lissabon incl. alle toeslagen. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van halfpension (ontbijt en diner). Lokaal vervoer, alle excursies, Nederlands sprekende gids, S&S-reisleiding en informatiebijeenkomst.

Niet inbegrepen: Luchthaven transfer. Lunches en drank. Entrees. Fooiengeld. Bijdragen garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 17,50) en verzekeringen. Uitgaven van persoonlijke aard.

Download hier de reis van dag tot dag >>