Home
» Italië: Assisi en Rome
» Duitsland:
Bad Soden / Salmünster
» Italië: Rome ff Anders
» Portugal: Lissabon
» Oostenrijk: Tirol
Op maat reizen
Reisverzekering
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

ITALIË Assisi & Rome

8-daagse vlieg- en busreis, 8 t/m 15 november
In Assisi treden we in de voetsporen van de H. Franciscus. We lopen door de oude straatjes van de stad, gaan naar het plein waar Franciscus voor de ogen van zijn vader en alle inwoners van de stad z’n luxe kleren uittrok en afstand nam van al z’n rijkdom. We bezoeken de basiliek met het graf van deze grote heilige en met prachtige fresco’s over zijn leven. In Rome ontmoeten wij Paus Franciscus tijdens de Pauselijke zegen op het St. Pietersplein. We brengen bezoeken aan de basilieken Sint Pieter en Paulus buiten de Muren, het Pantheon en het Piaza Navona met z’n prachtige pallazzo’s. We reizen naar het klooster van de H. Benedictus in de bergen buiten Rome. Natuurlijk genieten we ook van de vele terrasjes, waar je heerlijke cappuccino kunt drinken. Ga mee en beleef deze geheel vernieuwde reis, die we bijzonder kunnen aanbevelen.

Reisfeiten
Reis code: R13-11/ V
Bestemming: Assisi & Rome
Reisdatum: 8 t/m 15 november 2018
Reisduur: 8 dagen
Reissom: 875,- euro
Toeslag 1 pers. kamer: 150,- euro
Deelnemers: min 20 personen
Hotel Albergo Ancajani, hotel Casa Tra Noi

Inbegrepen: Vliegreis Brussel- Rome v.v., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van halfpension. Lokaal vervoer. Alle excursies, entreegelden. Nederlands sprekende gids, S&S-reisleiding en informatiemiddag.

Niet inbegrepen: Luchthaven transfer. Lunches en drank. Bijdragen Garantiefonds en Calamiteiten fonds, verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>