Home
» Ost-Friesland
» Amalfikust
» Rome
» Griekenland
» Berlijn
» Kirchberg in Tirol
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

ITALIË Rome

9-daagse busreis
1 t/m 9 juni 2021

Iedere reis heeft een verhaal. Als dit ergens geldt, dan is het wel in Rome. Eeuwige stad vol historie en cultuur! Beleef het verleden in het Forum Romanum en het Colosseum, het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk. Dompel u onder in het religieuze Rome.

Bewonder basilieken, zoals de St. Pieter, en oude kerken met verhalen die terug gaan naar de dagen van Paulus en Petrus. Religie in Rome leeft ook nu nog. Beleef een viering in de Kerk van de Friezen en woon het Pauselijke Angelus bij op het St.Pieterplein. Bezoek Tivoli met de Villa d’Este. Geniet ook hoe Rome bruist van levenslust! Verken authentieke straatjes, mooie pleinen n chique winkelstraten.

Het is Rome waar S&S-reizen in 2006 zijn ontstaan aan te danken heeft. Het is Rome waar wij bijna elk jaar daarna teruggekomen zijn. Het is Rome waar we steeds weer thuiskomen. Het is Rome waar we steeds weer genieten van het dolce far niente. Het is Rome, waar anders, om ons 15de bestaansjaar te vieren en dus is het Rome van Ga mee & beleef! Deze reis wilt u niet missen.

In Rome verblijven wij in Hotel Pamphili. Dit 4-sterrenhotel in Rome is omgeven door een privépark in een context van absolute rust op minder dan 5 km van het centrum van Rome. Het hotel biedt zijn gasten 153 ruime en comfortabele kamers, een licht restaurant met uitzicht op de tuin, een bar met terras, allemaal in een klassieke en gastvrije stijl.

In Rome verplaatsen wij ons met onze eigen touringcar, hierdoor worden de loopafstanden in de stad beperkt gehouden. Bij deze reis bieden wij geen taxi service aan vanwege het risico op een coronabesmetting.

Reisfeiten
Reis code: R74/B
Bestemming: Italië / Rome
Reisdate: 1 t/m 9 juni 2021
Reisduur: 9 dagen
Reissom: € 1.150,-
Toeslag 1 persoonskamer: € 190,-
Deelnemers minimaal: 20 personen
• Aktiv Hotel zur Rose in Steinach am Brenner
• 4* Green Park Hotel Pamphili in Rome

Inbegrepen: Airconditioned touringcar met bar en toilet. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van HP (3-gangen menu). Entrees, informatiebijeenkomst en S&S-reisleiding tijdens de gehele reis.

Niet inbegrepen: Lunches en drank. Bijdrage garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 17,50 per boeking) en verzekeringen. Uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>