Home
» Egypte
» Schotland
» Istanbul
» Oostenrijk
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl

SCHOTLAND
The Spirit of Scotland


11-daagse bus rondreis
6 t/m 16 juni 2023

Deze reis naar Schotland laat u kennismaken met de mooiste plekjes in zowel de Lowlands als de Highlands. Schotland is adembenemend en zeer afwisselend. U ziet eenzame dalen, grillige bergen, prachtige meren en steeds veranderende luchten. In de Lowlands maken wij een prachtige tocht naar Loch Lomond & Trossachs. In de Highlands geniet u van de adembenemende natuur en prachtige vergezichten. U bezoekt pittoreske dorpjes zoals Oban, Pitlochry en Fort William, beroemde kastelen en bekende meren zoals Loch Ness en Loch Lomond. De hoofdstad van Schotland, Edinburgh, met een
prachtig oud centrum, staat uiteraard ook op het programma.

Reisfeiten
Reis code: R76/B
Reisdata: 6 t/m 16 juni 2023
Reisduur: 11 dagen
Reissom: € 1.465
Toeslag 1-persoonskamer: € 350
Deelnemers minimaal: 26 personen


INBEGREPEN Vervoer per luxe touringcar. Overtocht met DFDS ferry IJmuiden-Newcastle v.v. in een 2-persoonshut met douche en toilet, 2x ontbijt en diner op de ferry. Overnachtingen in 3-sterren hotels in Schotland op basis van halfpension. Alle genoemde excursies & entreegelden, tol- en parkeergelden. Nederlands- of Duitstalige gidsen in Edinburgh en Glasgow. S&S-reisleiding en informatiemiddag.

NIET INBEGREPEN Lunches. Bijdrage garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 10 p.p.), verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard. Voor deze reis bieden wij geen taxi vervoer aan.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>>