Home
» Duitsland:
Bad Soden / Salmünster
» Italië: Rome ff Anders
» Portugal: Lissabon
» Oostenrijk: Tirol
» Italië: Umbrië
» Armenië
» Zuid-Afrika
» Oostenrijk: Zillertal
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

ITALIË Umbrië

9-daagse busreis van 25 juni t/m 3 juli
Na 12 jaar weer terug in ons programma: Umbrië het groene Hart van Italië. Deze prachtige regio is het hart van Italië. Middeleeuwse stadjes liggen hier in groene heuvels, de tijd lijkt stil te hebben gestaan en het is overal nog heerlijk rustig. U loopt door kronkelige straatjes met prachtige doorkijkjes, die uitzicht bieden op het heuvelachtige landschap. Umbrië herbergt veel kunstwerken, zoals de schitterende fresco’s van Giotto, Perugino en Pinturicchio. Ook vindt u overal herinneringen aan Franciscus van Assisi, die hier leefde. Natuurlijk bezoekt u zijn geboorteplaats, Assisi. In Perugia kunt u zowel heerlijk winkelen als dwalen door de oude stad. Koffiedrinken in de plaatselijke cafeetjes, uitgebreid lunchen en een glas wijn drinken op een van de gezellige pleinen: tijdens deze ontspannen reis geniet u van het Italiaanse leven! Het bezoek aan een wijnboerderij met wijnproeverij en een lunch brengen het dolce vita-gevoel zeker bij u naar boven.

Tijdens deze reis logeren wij in het 4* Grand Hotel Assisi, strategische gelegen in het hart van Umbrië. Grand Hotel Assisi ligt op een heuvel, 500 meter boven de zeespiegel en biedt een panoramisch uitzicht over Assisi, de vallei en het omliggende groene landschap. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van airconditioning, een tv en gratis WiFi. Het restaurant is gespecialiseerd in streekgerechten en zelfgemaakte pasta. Het heeft een aantal terrassen en een daktuin met uitzicht op de vallei. Verder beschikt het hotel over een wellnesscentrum, en een verwarmd binnenzwembad.

Reisfeiten
Reis code: R11-1/B
Bestemming: Italië/ Umbrië
Reisdatum: 25 juni t/m 3 juli 2019
Reisduur: 9 dagen
Reissom: € 885,-
Toeslag 1 pk: € 200,-
Deelnemers min / max: 22/ 40
Hotel Post in Steinach
4* Grand Hotel Assisi in Assisi

Inbegrepen: Airconditioned touringcar met bar en toilet. 2 Overnachtingen in Hotel Post in Steinach Oostenrijk en 6 Overnachtingen in 4* Grand Hotel Assisi in Assisi in een 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van half pension (ontbijt en diner). Kofferservice in Grand Hotel Assisi. Excursies, olijfolieproeverij, S&S-reisleiding en gids. Taxiservice.

Niet inbegrepen: Lunches en drank. Entrees. Wijnproeverij en lunch op een wijnboerderij (€ 20,00 pp), Bijdragen garantiefonds GGTO en Calamiteitenfonds (€ 17,50 ) en verzekeringen. Uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>