Home
» Egypte
» Schotland
» Istanbul
» Oostenrijk
Op maat reizen
Reisverzekering
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring
Boeken
S&S-reizen
Contact

Overheek 2 - 6343 PC - Klimmen - NL - info@sens-reizen.nl

Wie of wat is S&S Reizen

S&S-reizen is op 1 juli 2006 opgericht door Rick Steijns en Jos Sijstermans.

Wij hebben elkaar leren kennen via het parochiewerk. Van daaruit is ook de passie voor Rome en Italië ontstaan. Middels de jongerenreizen van het bisdom Roermond als aanzet, hebben we Rome inmiddels zo vaak bezocht dat we de tel zijn kwijt geraakt. Rome beviel ons zo goed dat we ook graag verder wilden kijken in Italië. Toscane, Regione Veneto, Umbrië, Süd-Tirol/Alto Adige, Emilia Romagna, Campanië en Amalfikust allemaal streken die bezocht zijn. Niet alleen Italië en Europa kunnen onze reislust bevredigen: verschillende keren zijn Afrika en vooral Azië bezocht.
Aangestoken door al onze "sterke" verhalen willen familie, vrienden en kennissen dit ook ervaren en stellen ons vaak de vraag ook iets voor hen te organiseren.
Dit heeft ons doen besluiten S&S-reizen op te richten.

S&S-Reizen stelt zich tot doel verzorgde groepsreizen te organiseren voor de mobiele en reislustige “oudere”. We hebben het dan over reizen opgenomen in onze reiskrant, maar ook volledig op maat gemaakte reizen voor gezelschappen.

Het kleinschalige karakter maakt het voor ons mogelijk op een persoonlijke manier met u als klant om te gaan. Niet alleen in de aanloop naar het vertrek, maar ook tijdens de reis. Zo organiseren wij voor onze vliegreizen een informatie bijeenkomst voorafgaand aan de reis en bieden wij onze busreizigers een gratis taxi service aan van deurmat tot opstapplaats. Uiteraard begeleiden wij onze reizen altijd zelf.

Belangrijkste reisdoelen zijn Italië, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika, maar dat neemt niet weg dat andere bestemmingen worden overgeslagen. In tegendeel; al heel wat Europese landen hebben we in de loop der jaren aangedaan. Op deze website leest u hier alles over. Heeft u liever onze mooie brochure in de hand, dan hoeft u alleen maar een email te sturen naar info@sens-reizen.nl en wij sturen u een exemplaar kosteloos toe.

Hopelijk mogen we u (weer) begroeten. Wij kijken er weer naar uit.
Ga mee & Beleef !

Rick Steijns & Jos Sijstermans