Home
» Madeira 2017
» Oostenrijk Tirol 2017

» Zwitserland 2017

» Oostenrijk Zillertal 2017
» Zuid-Afrika 2017

» Rome 2017

» Egypte 2018
Op maat reizen
Reisverzekering
Boeken
Open plaatsen
Info bijeenkomsten
Nieuws
S&S-reizen
Contact

Keerberg 62 - 6367 EK - Voerendaal - NL - info@sens-reizen.nl - t. 045 5750461

ZWITSERLAND / Lugano

7-daagse busreis
Lugano is een topbestemming in Zwitserland . De stad heeft een mediterrane flair, dankzij de vele parken, bloemen, villa's en mooie bouwwerken. Het aan de zuidzijde van de Alpen gelegen Lugano heeft een zacht klimaat en een onvergetelijk eigen karakter. Al voor uw aankomst in Lugano, kunt u genieten van een geweldig uitzicht over o.a. de Monte Bree en San Salvatore. De stadskern heeft talrijke pleinen, arcades en parken met subtropische planten, zoals het Parco Civico aan de oever van het meer. In de gezellige, nauwe en bochtige straatjes slenteren de inwoners en toeristen langs de overal aanwezige fruitstalletjes met een keur aan vruchten. De ‘ristorante’ en ‘pasticcerie’ nodigen u uit voor een heerlijk hapje of een koel drankje. De sfeer en de architectuur zijn typisch warm-Italiaans. De schoonheid van de stad nodigt uit tot ‘dolce far niente’, tot zalig niets doen en genieten.

Reisfeiten
Reis code: R58Z/B
Bestemming: Zwitserland / Lugano
Reisdata: 4 t/m 10 september 2017
Reisduur: 7 dagen
Reissom: € 799,- p.p.
Toeslag 1 pers. kamer: € 185,- p.p.
Optie: Toeslag Meerzichtkamer: € 165,- p.p.
Deelnemers min / max: 25 / 40
Hotel Lido Seegarten

Deze reis bieden wij aan in samenwerking met Het Zuiden.

Inbegrepen: airconditioned touring car met bar en toilet. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad of douche en toilet. Verzorging op basis van half pension(ontbijt en diner). Excursies en gidsen volgens programma. Nederlandse reisleiding tijdens de gehele reis. Taxi service.

Niet inbegrepen: lunches, drank, entrees, boottocht, bijdragen Garantiefonds en Calamiteitenfonds, verzekeringen en uitgaven van persoonlijke aard.

Download de reis van dag tot dag hier als pdf >>>